Helena Cookie
Брой мнения : 145 Join date : 11.08.2008
| Заглавие: Масата на Слидерин Чет Фев 12, 2009 9:55 pm | |
| Слидеринците се хранят тук. Моля, пишете под РП. | |
|
pepsss Перфект
Брой мнения : 41 Join date : 29.03.2009 Местожителство : НаВсЯкЪдЕ
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пон Мар 30, 2009 12:23 pm | |
| Палмаелия стоеше и обядваше.Всички гледаха с интерес защото днес разпределяха учениците...Тя беше спокойна, защото вече беше разпределена.Бяха я приели в Слидерин.И така...Всички на които им предстоеше този важен момент тръпнеха в очакване.Дойде ред и на нейната приятелка.И двете се надяваха да са заедно в един дом.Отиде отпред,седна и й сложиха шапката на главата.Леко пръстите и потреперваха от притеснение.И шапката каза... -Ти отиваш в дом...Слидерин! Тя се зарадва много.И двете бяха щастливи... | |
|
Amarille Слидеринка;Учителка по Куидич
Брой мнения : 95 Join date : 22.06.2010 Age : 30 Местожителство : Замъка Хогуортс
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Съб Юли 17, 2010 7:55 pm | |
| -Ах,дом,мил дом!-въздъхна Амарил докато влизаше в Голямата зала и се насочи към масата на "Слидерин".След малко щяха да разпределят учениците,а това беше любимата и част от цялата вечеря в началото на годината.Около две дузини малки момичета и момчета,толкова притеснени,че още малко и щяха да им изхръкнат очите,се качваха едно по едно и след като биваха разпределени,поемаха към масата на новият си дом,вече напълно радостни и спокойни...ех,каква гледка!Скоро след като церемонията започна,едно момиче на име Палмаелия,се присъедини към дом "Слидерин",а малко след нея друго момиче също дойде на тяхната маса.Явно беше приятелка на другото момиче-Палмаелия,защото двете се зарадваха и се прегърнаха.-Здравей,аз съм Амарил!-каза весело Амарил и подаде ръка на Палмаелия.-Здрасти,Амарил!Аз съм Палмаелия!Много се радвам,че съм от дом "Слидерин"!-отвърна момичето и се здрависа.-Е...От къде си?-започна обичайният разпит Амарил. ________________________________________ Съжалявам,че започнах РП без позволение,но не се сдържах...ако не ти харесва Палмаелия или не ти се пише,просто кажи или ми пратни някое ЛС... | |
|
Amarille Слидеринка;Учителка по Куидич
Брой мнения : 95 Join date : 22.06.2010 Age : 30 Местожителство : Замъка Хогуортс
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пет Юли 23, 2010 12:12 pm | |
| Амарил обядваше спокойно и никой не и пречеше...това обичаше тя...никой да не и досажда...ах,милият "Хогуортс"...След като излезе от Залата,момичето се запъти към езерото,докато не забеляза,че някой я гледа.Амарил позна човека...Беше... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин | |
| |
|