Майли Ръководителка на дом Хафълпаф
Брой мнения : 101 Join date : 24.02.2009 Age : 28 Местожителство : НяКъДе В мАгИчНиЯт СвЯт
| Заглавие: Правила на раздела Съб Мар 13, 2010 6:40 pm | |
| Нови правила и укази, не подлежи на искания от ваша страна:
1. Във форума се пише на кирилица, очевадно и тук ще трябва да го спазвате ако не искате приятна доза бан. Ако нямате инсталирана, не си правете труда изобщо да ми се вясвате на главата. 2. Всеки пише с цвета на дома си, не толелирам извинения. Първи път: едитвам ви мнението и пиша, че трябва да си сложите цвета на дома ако до седмица не бъде спазено трия без да мисля и ви пиша красиви оценки в дневника. 3. Домашните се делят на две:
- Задачи- те са за часа и се изпълняват в срок от предаването на урок до следващия. Най-често ще са практики, но не изключвам, че може да има и въпроси.
- Домашна работа- личи си по името, всичко на ЛС, срок седем дни, не повече нито по-малко.
4. Оценяване:
- Оценявам РП-тата Ви най-вече, не как сте се справили. Няма да режа точки ако видя, че героят не може да се справи с някое животно, ако роуплея му е добър добавям точки. Пак казвам "РПто ви е най-важно.", играйте, забавлявайте се и се научете що е истински роуплей.
От домашните работи поставям оценки, когато мога да го видя, иначе няма как, не съм всемогъща.
Въпроси:
Какво е добър роуплей?
- Гледайте на първо място правописа си, избягвайте грешки, слагайте запетаи, точки и всякакви препинателни знаци, където им е мястото. Второто е идеята. Тя ви трябва, за да намерите смисъла на Рп-то и следователно да го напишете перфектно. Не искам да виждам копирване, всеки има свои собствени стил, опитвайте се и вие да имате такъв, инче ставате жалки. И богатия речник помага, много. Не използвайте еднакви думи. Замествайте героя си с "тя/той", "русокоска/тъмнокоска и прочие", "синеочка" и така нататък. Ако сте затруднени използвайте речник на синонимите нямам нищо против.
| |
|