Майли Ръководителка на дом Хафълпаф
Брой мнения : 101 Join date : 24.02.2009 Age : 28 Местожителство : НяКъДе В мАгИчНиЯт СвЯт
| Заглавие: В дълбините на езерото Сря Фев 25, 2009 11:52 am | |
| Р-р-р студено и страшно... Надявам се да почнете една хубава РП история | |
|
ev4ito Хафълпафка
Брой мнения : 6 Join date : 15.03.2010
| Заглавие: Re: В дълбините на езерото Вто Мар 16, 2010 3:39 pm | |
| Отидох на езерото,защото ми беше малко скучно.Гледах го,гледах го и изведнъж нещо като чудовище излезе.Стреснах се,но имаше и нещо мило в него.Огледах се дали има някой и влязох в езерото.Чудовището не беше никак лошо даде ми да го помилвам и да си играя с него.Всеки ден аз и моята сова отивахме и му носехме храна.Един ден аз отидох и едно момче ме бутна и аз паднах.Не можах да си поема въздух.Чудовището,което аз бях кръстила Кики ми помогна.Сложи ме на брега и си сложи главата на корема ми и аз издишах.Благодарих му и си тръгнах.Отидох при директора и му казах:
– Г-н Директор едно момче ме бутна в езерото и едно чудовище ми помогна да изляза.
– Видя ли го?-каза той.
– Еми мисля,че беше с руса коса и се смееше.- му отговорих.
– Ще разпитаме и ще ти кажем Ева. - каза г-н Директор.
–Добре.Благодаря Ви.Г-н Директор.
– Няма защо.-каза той.
И аз си тръгнах.
След 1 седмица го намериха и им отнеха точки.И го наказаха.Бях много доволна,защото поне го намериха и знам кой е виновен.
Дано да е интересна историята. | |
|
Amarille Слидеринка;Учителка по Куидич
Брой мнения : 95 Join date : 22.06.2010 Age : 30 Местожителство : Замъка Хогуортс
| Заглавие: Re: В дълбините на езерото Сря Юли 14, 2010 10:11 am | |
| Амарил се разхождаше покрай езерото,когато на входа на замъка зърна Албус Сивиръс и Лиз да и махат.Момичето тръгна към тях.-Искаш ли да се поразходим заедно?-предложи момчето.-Добре,но само ако не си говорим,защото просто имам нужда от тишина и спокойствие,за да осмисля някои неща...-отвърна Амарил.Лиз и Албус се спогледаха.Много добре знаеха за какво си мисли момичето...предния ден се беше скарала(за кой ли път) с брат си Скорпиус.Той беше по-голям с една година от нея,но се държеше със сестра си отвратително.Последният скандал беше,защото Амарил му каза,че и е писнало от него.Скорпиус побесня и започна да се кара с нея.По едно време дори започнаха да се дуелират.Амарил,разбира се,победи,но това още повече озлоби брат и.Тогава той и каза,че повече не иска да я вижда,защото вече не му е сестра.Оттогава момичето постоянно обмисляше думите му.Накрая,след един час разходка около езерото,Амарил се гмурна в езерото както беше с дрехите имантията си.Поплува малко и се върна мокра до кости.Потегли без да продума към замъка и наум си реши:"Повече никога няма да го погледна,нито да му говоря!Мразя го!Мразя го и го ненавиждам!Той не заслужава вниманието ми!".Албус и Лиз тръгнаха мълчаливо след нея като от време на време си хвърляха тревожни погледи.Когато стигнаха училищните порти,трите деца погледнаха за последно към езерото и видяха дългата опашка на сепията да се мерва за последно на повърността. ____________________________Знам,че не е свързано много с темата,но просто не устоях да опиша тази история,хрумнала в главата ми!!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: В дълбините на езерото | |
| |
|